Wie wij zijn

Bestuur

Benny Duimel
Werkzaam in vastgoed en gebiedsontwikkeling en van hieruit enthousiast over verduurzamen. Met elkaar werken aan leuke initiatieven, naast besparing van energie geeft dat ook gewoon veel energie! Of het nu gaat om samen met elkaar grote verduurzaming bereiken of een kleine besparing realiseren thuis, het draagt allemaal bij.

Arjen Slooves
Is verbonden aan Area Bouwdesk, een non profit platform waarbij investeren in een duurzame leefomgeving centraat staat. "Een groeiende groep enthousiaste mensen die gelijkgestemd zijn. Met elkaars kennis, inzet en ervaringen kunnen we als coöperatie veel bereiken. Dat is nu het mooie van Alkmaar-Energie en daar besteed ik graag energie aan!"

Alex Gijlstra
Na een opleiding in de hippische wereld, ben ik jaren lang ondernemer in Italiƫ geweest om vervolgens docent aardrijkskunde te worden. Mijn interesse voor duurzaamheid werd gewekt door mijn werk als docent aardrijkskunde en door mijn studie Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht. Sinds begin dit jaar ben ik met veel plezier gestart als vrijwilliger van AlkmaarEnergie.

Vacatures: helpt u mee om Alkmaar duurzaam te maken?
Wij zijn op zoek naar twee additionele bestuursleden. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.


Vrijwilligers

Bart Roossien
Bart realiseert in het dagelijks leven de koppeling tussen ICT en energie(techniek). Houdt zich bij AlkmaarEnergie bezig met alle IT-gerelateerde zaken.

Albert Louwe
Gepensioneerd, maar ik zit zeker niet achter de geraniums. Van huis uit Elektronicus, meer dan dertig jaar in de luchtvaart o.a. in het onderhoud van landingssystemen en later andere projecten, ook als teamleider. Binnen Alkmaar actief geweest met de inspraak uit de buurt en het uitbrengen van advies naar B&W voor het nu in aanbouwzijnde Polderhof, een tijdrovende vrijwillige klus geweest. Gelukkig een mooi positief gevoel aan overgehouden, daar er veel inbreng heeft plaats gevonden a.o. de bibliotheek hebben we kunnen behouden op het Polderhof. Nu ik ook betrokken en begaan ben met onze kinderen en kleinkinderen, denk je ook aan hun toekomst. Dan wordt duurzaamheid een must, de transitie naar een duurzame energievoorziening. Voor de leefbaarheid is vers- lokaal, biologisch en minder afval, dan ook zomaar belangrijk. Vandaar dat Alkmaar Energie een goede aansluiting is.

Jeske Zonneveld
Jeske heeft jarenlang gewerkt als verkoper in de binnenstad van Alkmaar. Sinds kort is ze freelancer sociale en duurzame impact en werkt ze voor initiatieven en organisaties die willen bijdragen aan een duurzame- en sociale samenleving. Sociaal ondernemerschap, burgerparticipatie en schone technologie zijn namelijk de toekomst. Daarom, ondernemende Alkmaarders, kom mee met ons, laat je informeren, inspireren en activeren. Want samen werken aan een duurzame wereld is nog veel beter (en leuker)!