Nul op de meter

Uw woning energiezuinig en comfortabeler? Dat kan met een Nul-op-de-meter renovatie. Coöperatie AlkmaarEnergie en Gemeente Alkmaar doen mee aan een landelijk project waarbij dit soort renovaties worden uitgerold.

Waar zijn we naar op zoek?

Voor het project zijn we op zoek naar woningeigenaren van rijtjeswoningen die gebouwd zijn tussen 1945 en 1985, die hun huis energieneutraal willen maken. Door mee te doen aan het project, verlaagt u uw energierekening en draagt u bij aan een duurzamer Alkmaar.

Meer informatie en deelname

Bent u eigenaar van een rijtjeshuis tussen 1945-1985 en heeft u interesse? Dan horen we graag van u. Samen met u kunnen we kijken welke innovatieve bouwers voor u een propositie kunnen ontwikkelen. Natuurlijk kunt u ook vrienden, familie en collega's tippen.

Hoe werkt het?

Een compleet nieuwe schil van uw huis (voorgevel, achtergevel, dak), u kiest zelf de kleuren en materiaalgebruik van uw gevel, inclusief nieuwe deuren en kozijnen. Nieuwe installaties en u heeft geen gasaansluiting meer nodig. Dit alles binnen 10 werkdagen. Prestatiegarantie van de bouwer. Wanneer de woning toch meer energie verbruikt dan voorspeld, wordt u hiervoor gecompenseerd en het probleem opgelost. En last but not least: veel comfort en uw huis is weer helemaal klaar voor 21e eeuw (grote besparing in onderhoudskosten)