Logo

Samen naar een duurzame stad

Collectief zonnedak Alkmaar centrum

In verband met een storing aan onze mailserver zijn de inschrijvingen voor Zonnedak Alkmaar Centrum in de periode van oktober tot 13 november helaas niet ontvangen. Heeft u zich in deze periode ingeschreven en geen reactie ontvangen, dan willen wij u vragen om u nogmaals in te schrijven. Onze excuses voor dit ongemak.

Heeft u geen eigen dak voor PV-panelen of is uw dak te klein? U kunt nu deelnemen in het zonnedak Alkmaar Centrum! Op het dak van een appartementencomplex aan de Gedempte Nieuwesloot midden in het centrum kunt u uw eigen pv-panelen kopen.

Woont binnen de postcodes 1811, 1813, 1814, 1815, 1821 of 1823 dan mag u gebruik maken van een regeling om de opgewekte zonne-energie te verrekenen met uw elektraverbruik thuis. Al vanaf € 235,- kunt u deelnemen en binnen 7,5 jaar is uw investering al volledig terugverdient! Bij deelname wordt u automatisch (kosteloos) lid van AlkmaarEnergie en lid van de duurzame community van Alkmaar. Dus niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu en Alkmaar!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze brochure.

Nu inschrijven